• dez
    "Nekem korábbam R9700-am és X1600XT-m is volt, és mindkettő egész jól vitte a játékokat."
    A DX10-eseket!? :D Mert hogy itt azokról volt szó. De az újabb DX9-esek sem valami fényesen futnak (mondjuk az R9700-ason v. X1600XT-n képregények, most akkor ez az előrelépés? :DDD).

"A DX10 eléggé különbözik a DX9-től. Nem lehet 5 perc alatt átállni rá, és rendesen kihasználni. A protolt progik nem lesznek automatikusan gyorsabbak. Emlékezz a DX9 indulására. Akkor is legalább egy évet kellett várni a valódi DX9-es játékokra."
    És ezzel most mi is akarsz mondani? Hogy később majd gyorsabbak lesznek, mint a DX9-esek? Hát azt ugyan várharod! :D
    (Az a gyorsulás eleve nem azt jelentette, hogy több fps lesz, hanem csak kicsivel kevésbé terheli a procit az adatok átküldése a kisebb overhead által, aztán ennyi, és közben az átküldendő adatmennyiség is folyamatosan növekszik.)

"Lehet, hogy én tudom rosszul, de mintha az MS éppen hogy a PC iparban lenne érdekelt rettenetesen. Sokan egyenesen azt mondják, hogy a DX-es játékok jelentősen hozzájárulnak a win sikeréhez."
    Mindenesetre a "ha DX10, akkor Vista" c. műsorul sokaknál kivágta a biztosítékot. (Pontosabban az utolsó csepp volt az állandó hw-váltásokkal és driverproblémákkal teli pohárban.)