• arty
    nem, ez a valóság. ahogyan az FX5XXX széria nem ért szart se dx9 alatt, ugy nem ér semmit a gef8 széria dx10 alatt ... de teljesen mind1, mert az összes mostani "középkategoriás" kártya ALKALMATLAN DX10 játék futtatására! Ha játszani akarsz, akkor marad minimum egy 2900XT vagy 8800GTS-640mb :(

De ezek az első, dx9ből hekkelt dx10 cuccok, meglátod, h az nvidia majd odahat: "the way its meant to be played" -> kevés shader, 0 dx10 effekt, és fognak ezek a kártyák még jol futtatni dx10 appot :D hja, hogy nem lesz szebb, jobb, gyorsabb mind a dx9? naés ... a lényeg h a marketinggépezet működjön... vedd meg az ujat, nem baj ha szar!

nv 1x már megcsinálta, amikor a gef4ti4XXX helyett jöttek a lassabb gef5FX-ek, miért gondolja bárki, h ujra nem teszik meg és csak az ATI lepénzelt mindenkit?

ráadásul az ATI középkategorián sem játszhatóak a játékok!!!! kit érdekel, hogy gyorsabb ???? gondolod ilyen ostoba modon fizették volna le őket?? meg minden más weboldalt is ?? majd csak nézzétek meg 6 honap mulva a dx10 játékokat... fognak azok süviteni :D

még jopofa a lost planet ... a "gyorsabb" dx10 verzio lassabb, de nem szebb a dx9 változatnál. nembaj, a világ beszopta az MS baromságát és veszik a vistát, mint a cukrot :(

én mindenesetre már léptem: 1950pro eladva, x700at vettem h csak minimálisan játszak pc-n (sajnos ez rossz volt, igy csere lett -> 7300gt, pedig ennyit nem akartam rá áldozni :( mind1. én elhagytam a végképp süllyedő hajót ... )

tulképp az MS elérte a célt: a szar konzolportokkal és a gpu gyártok aszisztálásával kinyirják a pc játékipart.