Eset Smart Security
  • spidey91
    #1
    Letölthető az ESET Smart Security 3 béta változata

    A víruskeresőjéről érthető okokból méltán híres ESET Software kibocsátotta Smart Security nevű integrált biztonsági csomagja 3-as változatának publikus bétáját.

    Az ingyenesen letölthető készlet három fő eleme a cég NOD32 Antivirus+Antispyware, Personal Firewall és Anti Spam terméke. A fő újdonságok: javított kezelőfelület, fejlettebb automatika, a beállítások mentési és visszaállítási lehetősége.

    Az Eset NOD32 az egyetlen olyan anti-vírus program, amely az első Virus Bulletin tesztje óta (1998. május) nem engedett át egyetlen vadon élő vírust sem a rendszeres tesztek során. A NOD32 kapta idáig a legtöbb Virus Bulletin díjat, míg keresési sebessége a vetélytársakét rendszeresen jelentősen felülmúlja.

    A termék számos platformon érhető el, köztük a Windows® 95/98/Me/NT/2000/XP/2003; DOS®; Unix/Linux® rendszerek; Novell; Microsoft® Exchange és IBM Lotus® Domino™ alatt is.

    (Forrás: ESET, IT-Security)


    Gondoltam megérdemli ez a jelenleg Béta állapotban lévő teljes védelmet nyújtó kis csoda ami 2007 III. negyedévében debütál