• kvp
    "Eszetleg ha bivajból hozzákúrod az iphone-t a betonhoz akkor természetes, h szarrá dörik.De ki az a debil aki dobálja a telefonjait?"

Az ember nem dobalja, de neha leesik. En az ejjeliszekrenyrol szoktam leverni a sajatomat amikor reggel ebreszt, vagy veletlenul a taska vagy a zseb melle tesztem. Eddig a legtobb ami a jelenlegi telefonommal tortent, az az volt, hogy futas kozben kiesett a kezembol, pont a terdemnek, amirol ivesen lepattant majd repult 4-5 metert pattogva a betonon. Utolertem, felkaptam, futottam tovabb es meg az aktualis hivas sem szakadt meg (a kijelzo kibirta de a vedo perem megkarcolodott) Es csak egy sony-ericsson-rol van szo, ahol lehet mp3-at tenni csengohangnak, van benne mms (a pannon is mindig abban kuldi az udvozlokartyait), van flash-es bongeszo es amilyen fantikus vagyok a remote desktop kliens melle meg egy par gpl-es jatekot is felraktam ra. (igen pingvinesek)

Ezzel szemben a iphone egy szep de torekeny design telefon. Pont olyan, mit a nyakekkent hordhato tobbi divat telefon. A vasarlokozonseguk is azonos, de ok meg sms-t sem tudnak irni, tobbnyire mert nem hallottak meg rola. Nekik a zene es a beszelgetes boven eleg, es ok azok akik minden mar meglevo cd-juket megveszik az itunes-on, mivel nem tudjak hogy egy cd-rol at lehet masolni a szamokat a telefonba/zenelejatszora is. De ok azok, akik ha latnak egy szep kepet az iphone bongeszojeben, akkor ahelyett hogy elmentenek, inkabb megkeresik az itunes-on, hatha megvan a hivatalos hatterkepek kozott. (ps: tenyleg, van mar foto az iphone filekezelojerol? van egyaltalan neki ilyen, vagy csak az itunes kepes adatokat atvinni ra?)