Szörnyű képzavarban él az utolsó 3 hozzászólás írója. "bealázzák a teljes PDA és Mobil piacot" - hát az utóbbit esetleg. Mint már írtam, a hagyományos mobiltelefonok között az iPhone valóban verhetetlen, ha az ár nem számít. Ha olyan szempontok alapján vizsgáljuk, mint a MotoRAZR-t, akkor tény, hogy az iPhone a leginnovatívabb a piacon levő összes készülék között.
Viszont PDA-hoz hasonlítani enyhén szólva nem normális dolog. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy PDA-nak az iPhone egy kupac fos, és egy PDA-val összemérni olyan, mint motort versenyeztetni a biciklivel. Teljesen más célra való a két eszköz, és attól hogy van egy trendi bicikli, ami gyönyörűen csillog-villog, az még ugyanúgy nem fogja kielégíteni azt aki inkább motorozni szeret.
akinek az kell hogy hetente reset a PDA-t mivel Windows CE fut rajat, am legyen
Látszik mennyire képben vagy a PDA-piaccal kapcsolatban, a Windows CE a 90-es évek végén létezett, azóta volt már egy PPC2000, Windows Mobile 2002, 2003, 5, és most a legfrissebb a hatos verzió. Csak mert te évtizedekkel ezelőtt láttál egy Simsont és azóta más motort nem, attól még a te új biciklid ugyanúgy bicikli marad, és lehet hogy a legjobb az összes bringa közül, de én inkább egy Harley-ra gyűjtök. És elfogadom, hogy vannak a bringások, nekem semmi bajom velük, csak ne akarjanak meggyőzni hogy tekerni sokkal jobb mint csutkára húzni a gázt a mocin.