• bakagaijin
    Hmm, én nem mindig kocsiban GPS-ezek. Vadidegen nagyvárosban teljesen jól használható mászkálás során, és ez gyakran előfordul... Alacsony órajelre skálázva így kihúzza a 8 órát, de ha még telefonálgatni is kéne, biztos hogy pont a legrosszabbkor merülne. (Nekem mondjuk még a 8 óra is roppant alacsonynak tűnik gps+pda-ilag, de aztán megnéztem a többiek adatait is... Előtte egy palm 505-ösöm volt. Röhely, de annak nagyobb a kijelzője, mert a 3.5-es látszólag ugyan nagyobb, de ha a beviteli részt bekapcsolja az ember mert írni kell, máris jóval kisebb...)

Próbáltam 2.8-as kijelzőn könyvet olvasni (Acer-en), de valahogy nem volt meggyőző. A nagyméret (az asus különösen nagynak számít fizikailag) annyira nem gáz, kézben/kabátzsebben teljesen jól elfér, telefonálás pedig úgyis valami BT-s headsettel van megoldva, tehát nem kell fülhöz tapasztani. Egyébként úgy is működik, ha épp nincs kéznél a füles, de hosszabb beszélgetésnél gáz. De wifi+gps+skype, na ez már nagyon húzza az akksit, pedig mindössze arról van szó, hogy gps-el keres az ember egy előre levadászott hotspot-ot, és utána E.T. haza :).