Yoshimitsu#131
A film műfaja képregény-adaptáció. :) És ezt nem én találom ki, hanem ez egy élő műfaj. Batman, Superman, Pókember, X-man, Hulk. STB.
De végülis mivel a játék legalább egy héttel előbb jelent meg.
Számítógépes játék adaptáció is lehet. :)
Pl. Doom, Kaptár, Lara Craft. Stb. :)
Nagyon nem fantasy, és mégjobban nem sci-fi.
Jah és nem tudom melyik hozzászólásban olvastam, de reagálok rá. :)
A sci-fi az tudományos fantasztikus film, nem tudományos-fantáziafilm. :)
Jah és a sci-finek pedig nem kell ragaszkodnia az unalmas, és erősen korlátolt, valós fizikai törvényszerűségekhez. Nem tudom miért kéne mondjuk arról tudnunk hogy a Star Wars-ban mitől lebegtek a verdák, és mitől működött a lézerkard.
Mert ennyierővel biológiai szempontból is vizsgálhatnánk és feltehetnénk a világ egyik legnagyobb kérdéséet. :) Mi a fene az a midiklorián? :)
Azért film, mert kitalált történet, és minél inkább kitalált annyival változik a műfaj. Krimi, Dráma, Vígjáték, Sci-fi, Fantasy, Képregény-adaptáció, STB.
Aki olyan kütyüket szeretne látni, amik a jövőben valószínüleg lesznek és már fejlesztik őket de még nincsenek készen, vagy elméleteket akarnak hallani, amiknek az alapja tudományosan igazolt, azok számára is van műfaj, úgy hívják hogy dokumentumfilm. Nézze a Spektrumot, a National-t, és egyéb hasonló adókat. :)
A mozi az nem az egyetem vetítőterme. :) Nem kell kézpénznek venni amit lát az ember. :) Nem is azért járunk moziba. :)