• Lami
    Elképzelem mi lett volna ha dinorobotok ellen harcoltak volna ezek a 80-as évekbeli kockadizájnos robik. Akkor meg azér ment volna a duma. A 80-as években nagyon nagy dolog volt az is, olyannyira, hogy még most is teljes mértékben élvezhető (persze csak ha tudomásul vesszük mikori anyagról van szó). Ezek pedig bizony 2007-es überkirály animációs mechák.
    Mondta "winnie" is hogy ez nem adaptáció mert egy játékcsaládról van szó. Azoknak pedig kábé annyi lehetett a sztorijuk hogy vannak jók meg rosszak aztán fight. A nagy sikerre való tekintettel lett a rajzfilm/comic is. (Mondom úgy hogy fogalmam sincs melyik volt először. :P) Ha így vesszük akkor egy kellemes történetet kaptunk hozzá.

Jó érzéssel jöttem ki a filmről, hogy a a 3 trilógiazáró kiseb csalódásai után végre valami amit nem toltak el. Aztán meg olvasom a fórumot...
    De az emberek nagyon könnyen befolyásolható lények, azt gondolják, amit a közösség akarja hogy gondoljon. Természetesen nagyrészt így vagyok ezzel én is. Előítéleteim lesznek azzal szemben amit a fórumon lehúznak. Épp ezért megfogadtam, szakmabeli kritikát olvasok egy film megnézése elött, de fórumot csak a film után. Így teljes mértékben a saját véleményem lesz, a saját véleményem. Nem tudom miért írtam le ide ezt, mert ennek már vajmi köze van a témához... :P
    (És még mindig tiszteletben tartom a véleményét, annak akinek nem teccik:])