• hdo
    Ez baromság, nem minden szar ami amcsi, csak ha az ember megszokta hogy a Star Wars, a Star Trek, és a Transformers is képregényformátumban eddig évtizedekig olyan szórakoztatást szolgáltatott ami olyan fantasztikus elemekkel volt teli ami nem inkonzisztens baromság akkor ez a film az olyanok számára mint én, egy szimpla megszégyenítése egy magát kultusszá kinőtt fantáziavilágnak. De tudod mit? Legyen igazad. Ha eltekintek attól hogy egy csomó inkonzisztens logikátlan baromságot tálalnak fel a filmben, ha eltekintek attól is hogy még a szimpla méretarányosságra se figyeltek /egyszer optimus kezébe vesz 2 embert, pár perccel később 2 ujjra fog egy szemüveget, aminek így minimum fél méteresnek kellene lennie/ és attól is eltekintek hogy egyszer törik maguk alatt a betont amikor futnak, máskor meg agyagcsrepes tetőn szökdécselnek .... /a lista hosszú, és most direkt olyanokat említettem amihez nem kell transformers fan-nek lenni hogy feltűnjön/ ... szal ha mindezektől eltekintek akkor tényleg egy kurvajó film volt és soha nem láttam még ennél jobb robotos akciófilmet. :P Csak én ennél igényesebb vagyok hogy ezeket figyelmen kívül tudjam hagyni, mert nem ilyen igénytelen szarokon nőttem fel, tehát feltűnik ha ilyen előfordul.