a ketoldalu telefon
 • CSOCSO
  #22
  lol.. vissza adtam az n75 ot a picsaba a szolgaltatonak mert egy szarfos telefon.....

  igaz az is szanalmas hogy ez a samsung akmirol a topik szol, upstage nevre hallgat.. es az a lenyeg hogy mp3 azasra hasznaljuk, de szarabbul szol mint egy tizedannyiba kerulo mp3 lejatszo... nohde mindegy..

  nokia kepekre, zenere, videokra sokkal jobb.. szebben szol, stb... viszont telefonalasra meg SZAR!!!!!!
  emlexem a 10 eves nokiamat be lehetett tanitani hogy hanghivasnal ha azt mondom hogy hulye picsa akkor felhivja nekem azt a szemelyt (Csajt) akihez ez a hang van rendelve..

  ezt itt nem lehet csinalni.. itt hangfelismero van. es ha azt mondom hogy krisz.. akkor nem erti meg!!! szanalom!!! allitolag egy ido utan megiscsak meg kene tanulnia a hangunkat a nokianak. nemtom hogy mukodne.. a szolgaltatom ezt mondta viszont utanna belatta hogy meg a szolgaltato oldalan levo forumba is mindenki azt irja hogy ez a funkcio baszik mukodni FULLOSAN.. ergo hanghivasra hasznalhatatlan a telefon.. mar itt bukott a telcsi mert kb nekem 40% ban dontofontossagu ez a funkcio mivel vezetes kozben nem akarok turkalni a zsebemben.. csak megnyomom a gombot a fulesen es hivok.. es a funkcio a samsungnal TOKELETESEN mukodik.. meg szamokat is tudok hivni.. beomndom hogy call 062055508312309 es felhivja.........

  meg tudnam fikazni az n75 ot hetekig mert csomo baja van.. nagyon sok szanalmas hibaja van..

  dehat telefonalasra jobb a samsung..szal most megint a ketoldalu baratom van a zsebemben.