• accord
    Nem értem miért bántod a netrádiót. Én már sok hónapja használom és tök jól működik! 64-128 Kb/sec nem olyan sok, AAC+ -al még a 32Kb/sec mellett is elfogadható minőségű. Vidéken csak EDGE van, de ott is tökéletesen működik akadozás nélkül... Ezen kívül mobil-telefonnal is frankó. (pl. Virtual Radio)

Az fm rádióval NEM lehet a net rádiót összehasonlítani, mert legalább is MO-n NINCS választék. Van mai sláger meg régi sláger, meg 1-2 egyéb jellegű csatorna és kifujt (meg töménytelen mennyiségű reklám: fizetős net rádión pl. nincs reklám)

Mi van, ha én éppen gyors tempójú de populáris jazz zenét akarok hallgatni több óráig? Net-en ez ennyi: sky.fm -> smooth jazz uptempo

2 GB-ot (T-Mobil) pl. e nélkül nem is tudnék elfogyasztani egy hónapban (így is elég nehéz )

Persze azt a nézetet osztom, hogy elsődleges netnek azért még kevés lehet egy hard core usernek a mobil net! Én is a Chello Extreme mellett használok mobil net-et, ha éppen nem otthon vagyok.

A voda ajánlata meg egész jó, ők is írták valahol, hogy pl. net rádiót akármennyit halgathatsz vele, ami tök jó mert lefedett területen sokkal jobb mint előre felvett MP3-al tökölni, vagy FM rádióval kínlódni.