• Tinman #40
    "skypeot sem használod ugye?"
    Nem... minden eszement ismerősöm a xar Messenger van fent, így kénytelen vagyok én is.

"ha mondjuk véletlenül a firefox p2p patchelésre váltana, mert miért ne? akkor ezzel a csomaggal ne használj firefoxot?"
    A Firefox felpachelt változatai mindig letölthetőek, úgy, hogy az új teljes FF telepítőben már benne vannak. De az a pár MB nem lehet probléma.

Ne érts félre nem a cikkel van a bajom, hanem azzal, hogy akár hiszed, akár nem normális, egészséges életmódu user /tehát nem én :-D/ nem ér el 5 GB adatforgalmat/hó.
    Mivel ez a szakmám, jól látom, hogy az emberek nagyon nagy része, emailezik, msn, vagy skype, iwiw, fórum, word, excel. Ők a tiszta warezmentes userek, akik nem is nagyon tudják, hogy kell P2P letölteni, inkább elkérik valakitől, ha nagyon kell.

Nagyon jó volna erről egy statisztikát látni, hogy 100 random userből, hányan lépik át az 5GB-ot/hó.

Melleleg ez még mindig MOBIL INTERNET, aki ezt használja töltögetésre az tényleg forduljin fel a számlától.

Viszont milyen jó dolog már, hogy akár külföldről is hazatelefonálhatok neten keresztül, a laptoppal? Sajna drága mulatság lenne, DE A LEHETŐSÉG ADOTT!!!