• Zocsi
  #12
  Persze, nem az 12Mp miatt venném. Egyszerűen csak végignéztem a szóba jöhető és legszimpibb kompakt pana gépeket és pl. a hivatalos oldalon található sample fotókról egyből lejött, hogy a fx100-as szebb képeket csinál, mint a tz3-as.
  http://www.fotomarket.hu/compare.php
  (nem tudom betölti-e az összehasonlítást)
  Szal, oké hogy szebb képeket csinál, de ez vajon a majd 5Mp felbontás különbségnek tudható be, vagy csiszoltak valamit a hardwaren/softwaren?
  Jó lenne, ha már 100K-t kiadok egy ilyen szappanért, amivel még fürödni se tudok, akkor legalább az optikája és a képealkotó mechanizmusa legyen jó. Pl, ha jól tudom a Fuji bridge gépek szebb képet csinálnak a hasonló bár picit drágább panáknál? Reális félelem ez, vagy igazából tök mindegy? Oké, hogy sokan közületek inkább a félprofi vagy a tükörreflexes gépek mellett teszitek le a voksotokat (én is jobban szeretem őket... szebb kép, jobb beállítási lehetőségek, etc.), de most más tényezők dominálnak a választásnál. Kérdés, van-e most a piacon olyan kompakt, amiért érdemes pénzt adni, mert képes kategórián belül igencsak jó képeket csinálni???