Parabellum#34
Hát egyébként baromi unalmas ez a "szerintem Jason Stathem lenne a legjobb a szerepre" duma. Eldőlt leforgatták, nincs mit tenni. De azért el lehetne gondolkodni a mocskos pénzhajhász hollywoodon is. Sztem például ha csinálnak egy ilyen filmet akkor az legyen méltó a játékhoz. Lehet jó lesz Olyphant majd meglátjuk, de nekem senki ne mondja hogy David Batesonnál nincs megfelelőbb ember erre a munkára. Utánnanéztem és úgy vettem észre hogy nem egy befutott színész, kevés filmben szerepelt abban is csak kis szerepeket megy ilyenek. De sztem 47 est alakítani se egy komoly színészi próbatétel. Könnyű megérteni a karaktert és megvetően, morcosan nézni se lehet azért nagy dolog egy színésznek.
Dehát első a bevétel, meghogy a laikusoknak is tetszen a film, pedig annyi alapanyagból amivel a játék szolgál, jó művészi érzékkel, és (de nem a legfontosabb) egy igazán odaillő főszereplővel kultuszfilmet lehetne csinálni, ami talán nem hoz akkora bevételt, de akik látták nem felejtik el olyan könnyen. Remélem azért nem egy b kategóriás akciómozit készítenek kötelező adagrobbanással, lövéssel és szexxel. Bár nem lepődnék meg. Ennyi a véleményem már várom mi lesz remélem lesz olyan jó hogy megvegyem majd dvdn.