#11ezer éves Ericsson a tornyok alapján belőtte volna, hogy otthon vagy, és átvált az otthoni profilodra
Erre van progi Symbianos telókra, és jól működik, én Nokia3650-en és SE P900-on használtam. Beállíthatsz különféle profilokat különböző helyekhez, illetve riasztásokat (jól jött, ha mondjuk buli után kissé kiütve vonattal utaztam haza, beállítottam hogy ébresszen ha odaérek, és többé nem fordult elő hogy elalszom és az ország másik felén ébredek :D) Ha jól emlékszem Mini GPS a progi neve.
Mobil játékért hajlandó lennék én is fizetni, ha korrekt áron lenne, és jó minőségű a cucc (nem ilyen Java-s szarok, amik a voda live-on meg a t-zoneson vannak). Például ott van az Obulis nevű rendkívül addiktív játék Pocket PC-re, csupán 7 dolcsi az ára, de persze nem árulja egyik szolgáltató sem, és csak bankkártyával lehetne legálisan megvenni. Ha lett volna lehetőség SMS-el kifizetni mondjuk 1500 Ft-ot érte, megvettem volna, és mivel fájlcserélőn sem találtam, 800+áfát fizettem egy SMSweb oldalon, csak hogy ezt az egy játékot letölthessem. Mikor jönnek már rá a szolgáltatók, hogy igényes tartalomra elérhető áron, igenis lenne igény?