Sákánydárda krónikák:Őszi alkony sárkányai,téli éj sárkányi és sokan mások......
  • Toroco
    Én most fejeztem be az aranyszemű mágust. Nagy kihagyás volt most az olvasásban nálam. Az utóbbi kb 5 évben sikerült elolvasnom 4 könyvet. A legendákat és az aranyszemű mágust (ez siralmas...). Viszont a héten belendültem. Jőhet az Új nemzedék.

De ezt év elején fellelkesedve beszereztem a hiányzó könyveket, így a korábbi kiírt listámból, 1.-46. meg van az össze könyv. Már csak olvasni kell. Minden egyes könyvnek készítettem saját könyvjelzőt is.

Keresgéltem megint történeti sorrendiség után és most én ezt mondanám, ami nekem eddig összeállt a sárkányos sztoriban:

1. Margaret Weis & Tracy Hickman: Az őszi alkony sárkányai
    (44.)
    2. Margaret Weis & Tracy Hickman: A téli éj sárkányai
    (45.)
    3. Margaret Weis & Tracy Hickman: A tavaszi hajnal sárkányai
    (46.)
    6. Margaret Weis & Tracy Hickman: Az ikrek ideje ,két kötetben: 1.A múlt és jövő ura 2.találkozás

7. Margaret Weis & Tracy Hickman: Az ikrek háborúja ,két kötetben: 3.ikrek hatalma 4.háború

8. Margaret Weis & Tracy Hickman: Az ikrek próbája,két kötetben:5.pusztulás 6.ikrek próbája

Továbbiakban ezt a javaslatot találtam egy könyv blogon (szerintem jó kiegészítést ad előbb olvasni az elveszett krónikákat)

4. Margaret Weis & Tracy Hickman: "Új nemzedék"

5. Margaret Weis & Tracy Hickman: A nyári tűz sárkányai (egy- és kétkötetes verzióban is)

Elveszett krónikák:

44. Margaret Weis & Tracy Hickman: A törpetárnák sárkányai

45. Margaret Weis & Tracy Hickman: A sötét égbolt sárkányai

46. Margaret Weis & Tracy Hickman: Az aranyszemű mágus sárkányai

A lelkek háborúja:

9. Margaret Weis & Tracy Hickman: A hanyatló nap sárkányai

10. Margaret Weis & Tracy Hickman: Az elveszett csillag sárkányai

11. Margaret Weis & Tracy Hickman: A lenyugvó hold sárkányai

Sötét tanítvány:

41. Margaret Weis: Borostyán és hamvak

42. Margaret Weis: Borostyán és vas

43. Margaret Weis: Borostyán és vér

De kitudja mi a legjobb, mindenhol mást találni.