Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
  • queensryche
    Arra emlékszem, hogy sokat böngésztem, mit hogyan célszerű csinálni, a végén már összefolyt az egész katyvasz. :)
    Én az audionews.ru-ról kaptam le az origi programot.
    (Spectrasonics.Omnisphere.v1.0.VSTi.RTAS.AU.PC.MAC.DVDR.D1-AiRISO stb.)
    Az ottani hozzászólásokat érdemes átrágni, ha probléma merül fel. Az eredeti DVD-hez is van 1-2 update, plusz leírás a telepítés menetéhez. Nem bonyolult, nekem is csak a lent vázolt probléma lépett fel, igaz, azzal szoptam 1-2 napig. Az updatek aztán jöttek sorban, tucatnyi hozzászólással, problémával stb. Embert próbáló feladat átrágni annyi angol nyelvű hozzászólást. Egy darabig nem is frissítettem. Aztán a VSTclub-on valaki összeszedte az addigi updateket és még talán útmutatót is írt hozzájuk. Azokat felpakoltam, ennek kb. 1-2 éve, plusz asszem tavaly is feltettem még 1-2 updatet, azokkal semmi gond nem volt. Nem volt egyszerű, de előbányásztam neked:

http://vstclub.com/forum/8-57212-1

Mivel frissítette, ebben valószínű az eddigi összes update szerepel, talán még olyan is, ami nekem sincs még fent. Megnéztem, nálam most így néz ki: software version: 1.5.6d, soundsources version: 1.0.2, patches version: 1.5.5

Na, ezzel remélhetőleg sok időt spóroltam meg mindenkinek :P