Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
  • MidiRendszer
    Kedves hobbizenész,profi és kevésbé profi zenésztársak.

Bocsi Stef de hiányoltam már az ilyen jellegű információ megosztást ami egy ide tévedt kezdőnek segít. (Ugye nincs harag :) )

Hogy stílusos legyek kezdhetném így is jóóóóóó zenében,sok effektben és még kifinomultabb hangzásban gazdag zenét kívánok e következő esztendőre.

Mint korábban említettem próbálok valamiféle összképet eszmecserét delegálni itten e fórumban az effektekkel kapcsoltban,de ne rohanjunk előre ennyire.
    Alapvetően én jó magam VAS párti vagyok de sajnos az Isten vatikáni valutája sem elég arra tömérdek cuccra amit mint "HOME Studió"(félve merem kijelenteni a Studió szót !!) is be kéne szereznem azért hogy labdába rúgjak a mai Music Produkciós készítős piacon.

Na de akkor hol is kezdje a HOBBI Zenész aki eleinte csak a maga és környezete szórakoztatására készíti azt amit készít.
    Hát a Computer alapokon.

Mindenesetre nem akarok senkit sem elkeseríteni de amit ma a Piacon meg lehet kapni effekt gyanánt mint Vst plugin sjnálatos (tisztelet a kivételnek)nyomába sem ér a VAS társához képest (Na ennyit a negatívumokról! :) )

Haladjunk lépésről lépésre című gondolataimat tapasztalataimat kívánom megosztani időről időre véletek ha nem veszitek tolakodásnak.

Vissza lapozva a fórum oldalait rendszeresen előkerül a Milyen kártyát vegyek? Mit ajánlatok? Melyiket vegyem? Mi a tapasztalat ezt nem kérdi meg senki :( Pedig a tapasztalat igen is fontos tényező.

Alapvetően le kell szögezni mit kívánsz tenni a DAW (Digital Audio Workstation)Digitális Audió Munkaállomás SZTG-peddel mely általában áll :

1.Egy erős megfontoltan felépített Számítógépből direkt írtam SZTGépet!
    2.Megfelelő terhelhetőségű hangkártyá(k)ból -(DSP digital Sempling Process)kártyából mely általában DEDIKÁLT rendszerű !
    3.Egy STABIL !!! OP rendszerből.
    4.Host programból (Vagy akár ugy is mondhatnám ANYA programból mely az egész adiót összefogja !)Vagy STANDARDALONE vagyis önállóan futó programból :)
    5.És belőled kedves olvasó aki mindezen játékszerekből a KREATIVITÁSODAT használva alkotsz :)
    6.Kontrollerből ami mindezt irányítgatja (vagy ha a technika megtréfál men :) irányítja.)

Ja igen effektek hangszerek tömkelege ami nem árt ha van s láss csodát készül a mű
    Kihagytam valamit(valakit ?)

Ennyit mára folyt köv. hamarosan....

Mert a zene hal el utoljára .Mindenkinek kellemes alkotást kívánok

MidiRendszer By Jannó