Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
-
queensryche #2790 Meg fogom nézni, bár amikor legutóbb néztem, még nem volt mkIII törés.
Van egy standalone, de az nekem nem elég. A többinél pedig nem tudok preseteket menteni. De azért csekkolom és kösz.
Ami a keverést illeti. Aki régebb óta írogat ide, az már tavaly tavasszal is láthatott engem ide írni. Nos, akkor még naivan azt gondoltam, elég, ha fórumozok és elég, ha letöltöm a progikat, preseteket szerzek fórumokról és megnézek pár cubase-tutorialt. Hát nem elég. Alig jutottam előrébb. Ennél, ahol most tartok jóval többet vártam volna magamtól. Nyilván nem vagyok őstehetség, meg nem vagyok perfekt angol, mert az sem ártana, de a lényeg az, hogy ezt CSAK AKKOR tudnám TÉNYLEG megtanulni, ha idejönne egy fószer azok közül, akik feltologatják a felvételeiket fórumokra és élőben megmutatná hogy kell csinálni. ez van, máshogy nem megy. Fórumokon csak nagyon elületesen lehet ellesni néhány dolgot. Csak egy példa: napokig az olvasgattam ultimatemetal fórumot ( az egyik legkomolyabb ebben a témában - rock/metal stílus!), egy csomó beállítást, presetet elmentettem, sok printscreenelt plugin-lánc képét megszereztem, letöltögettem és PONTOSAN úgy beállítottam ( nem volt kis meló), mint ahogy láttam. ÉS NEM SZÓLT ÚGY. Szóval ennyi. A mai napig nem szól úgy a gitárom, ahogy szeretném.