Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
-
bluestar11 #2774 Sziasztok !
A segítségeteket szeretném kérni, főként Stef666 segítségét...
Sajnos járatlan vagyok még az efféle dolgokban, de senki nem úgy született, hogy... :)
Kicsivel lentebb láttam egy nagy képet a LennarDigital.Sylenth1 -ről, alatta :
"Ezzel a pofával, meg egy halom extra hangbankkal és presettel együtt le lehet kapni a 2,2 -es verzióját (peace-out törés), innen."....
Nos, "innen" le is töltöttem, kicsomagoltam, a mappában többek között találtam a narancs színű "halloween" setup ikont, a telepítésnél megjelöli telepítési mappaként : C:/ProgramFiles/VstPlugins/LennarDidital..., a telepítés végén kiírja: "Have fun,peace out"..., de atelepítés után viszont sehol sem találom az alábbi képen látható virtuális hangszert a gépemen.(Windows XPsp3, Intel(R)Core(TM)2Duo CPU 2,67GHz, 2GB RAM )
Nagyon érdekelne ez a hangszer, és tisztelettel kérek segítséget ebben tőletek, hogy esetleg mi lehet a hiba, miért nem találom a gépemen a telepítés után a virtuális hangszert..., vagy esetleg abban kérnék segítséget tőletek, hogy mit és hogyan kellene csinálni, hogy használhassam ezt a hangszert ...
Köszönöm, hogy elolvastad a problémámat, és előre is köszönöm a segítségedet ez ügyben....
Tisztelettel : Bluestar11