Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
  • NEXT LP
    Az elektromos gitár hangzásának terén leginkább a Linkin Park számaiéhoz hasonlókat keresek, persze tudom, hogy ők is sokfélét használnak. Eddig ilyen téren a Ministy of Rock tetszik, de abból még egy trial verzió sincs... Mostanában úgy kísérleteztem a gitárral, hogy letöltöttem pár LP-s Guitar Pro tabot és az alapján FL Studio-ban megpróbáltam minél élethűbben rekonstruálni a dolgot (így még a hallásom is sokat fejlődött és a kotta olvasást is gyakorlom XD), de eddig csak a Slayer-eket ismerem, mint elektromos gitárt, és azok nagyon messze vannak attól, amire szükségem van.
    Másrészről a vonósokkal van még komoly gondom, mert hiába szerzem be a legjobb VSTi-ket (Edirol Orchestra, Garritan Personal Orchestra, EWQL Symphonic Orchestra), komolyabb tudás kéne ahoz, hogy jól is hangozzanak a dolgok, ehez viszont olyan segítség kéne, aki elléggé jártas ebben a műfajban. Az első szám amin dolgozni kezdtem, egy rockosabb hip-hop szám, annak a vonós részén már évek óta vesződök és csaknem sikerül...
    (Ez kicsit hosszú lett XD)