• adam first
    A játékkínálattal nem lesz, baj ezt már előre látom. Sokáig gondolkodtam egy Wii-n, de elnéztem a játékkínálatát és egyszerűen szörnyű és szánalmasan szar, hogy csak előző generációs portok vannak a gépen, az igazán nagy címekre pedig még várni kell, de amire várnom kéne még az se ér meg 70e Ft, nem beszélve az előző generációs hardverről. Amik meg igazán érdekelnének játékok Onimusha, Metal Gear Solid, Silent Hill azok pedig mind PS3-n lesznek. Így ugrott a Wii vásárlás, 360-at meg alapból nem veszek a megbízhatatlan hardver miatt. Ezért döntöttem úgy hogy marad a Ps2 és jön mellé a DS, véleményem szerint a legjobb párosítás. Egyébként inkább vagyok Sonic fan, mint Mario, de egyet el kell értenem veled a NES-es Super Mario Brosok megunhatatlanok, nagyon ott vannak, kedvenceim közé tartozik mind a 3 Super Mario Bros. rész . A 3D-s Mariokat amúgy se bírom, a GC-s Super Mario Sunshine pedig egyenesen szörnyű volt a régi nagy elődökhöz képest. Szóval Ds Lite 1000X-el játékkínálat már megvan, ki is néztem egy tucat zsír jó címet , de igazából az a bejelentés tette be a kaput hogy Contra 4 DS exclusive, az eredeti SNES-es Contra 3 egyenes folytatása, tuti üzlet a DS, 100 hogy megtérül szóval ilyen címek és ilyen platformerek után nem kérdés a kisgép megvétele. Mellesleg FPS hiányom nem lesz, mivel a Half-Life 1 óta nem játszottam normális FPS-el, Metroidokat meg a hülye világuk miatt utálom. Egyébként köszönöm a jó tanácsokat. ;-)