strogg#54
Ha alaposan végigolvastad volna a hozzászólásokat (mint ahogyan szemmel láthatóan nem tetted) akor tudnád, hogy felhívtam a figyelmet: tisztában vagyok vele, hogy hóm júzer nem akar érteni hozzá, hanem kulcsrakész megoldást akar. Mindössze leírtam hogyan érhető el a nagyobb tudású multimédiás központ otthon olyanok számára, akik már látta DVI csatlakozót, és tudják is mi az. (jellemzően ilyen a pc buzerátorok 99%-a.) Egy átívelő (ám nem biztos, hogy ide tartozó gondolat), jelenleg többen vannak aki pc buzerátorok, és messze képesek megalkotni maguknak egy ilyen PC-s megoldást otthonra, mint ahány előfizető per pillanat létezik a T-home szolgáltatásra.
De ezen vitatkoznék veled. (átverés v. sem) A júzer X forintért kap egy set-top-box- ot, amihez jellemzően mélyen a zsebébek ell nyúlnia, ha pöccre ki akarja használni. (pl: nem a 39.999 forintos tesco CRT TV-n fogja megmutatni neki, mit jelent a HD minőség:) Ehhez képest ez a rendszer tud minuimálisan felvenni (talán), tudsz csatornát szűrni, (asszem reklámot szűrni nem tud), továbbűá bele tud tekerni az adásba, fix "videótékából" csemegézhet (ami fix lista, hol bővül hol szűkül), és nem képes lényegében semmilyen más médiumról lejátszani lényegében semmit. Azért a havi X forintért eléggé sok kompromisszumot is kap, egy számára lényegében nem nagyon kihasználható minőségért. Ezért átverés, hisz eladják neki ezt, holott az elképzelésből kb: 100x többet lehetne kihozni.
Az adatfolyam priorításban igazad van. Azonban az infrastukrúra elavult hozzá, ez abban is megnyilvánul, hogy prirítás ide v. oda, a sávszél ingadozik.