ocsieu#43
:D:D:D
Szánalom.
Inkább fektettek volna több pénzt az internetelőfizetők által használt kapacitások bővítésére, minőségének javítására.
Hamarosan majd arra hivatkoznak, azért priorizálják a csomagokat, stbstbstb, mert IPTV...
Ahogy M0rph3u5 írta, P2P ezt már nagyon régóta tudja...
Manapság sokan TV nélkül simán megvagyunk, de fordítva roszabb lenne.
Kábel TV-m van.
És 5 TV-m (lévén vendégházam van, ahol szobát adok ki...)!!!
Ugye nem gondolja senki komolyan, hogy én majd 5x annyit fogok digitális TV-re vagy IPTV-re költeni mint eddíg, mert az hülyébb mint hittem.
Vagy kérdezgessem a vendégeimet, kérnek-e drága, ámde modern TV-t, felárért???
Arról nem is beszélve, hogy egy kis vidéki faluban van a szobakiadás, és talán 30 év múlva ide is elér a szolgáltatás...
Személy szerint annak sem örülnék ha belátható időn belül analóg kábel TV-adások digitálissá válnának, pedig előbb-utóbb az lesz...
Gratula!!!
Nagyon jó felé haladnak a dolgok...
Kizsákmányolás, korlátozás, és az előfizetői igények semmibevétele folyik, de az óriási mértékben...
Mitől ne lehetne t-home-t értékesíteni egyéb szolgáltató előfizetőjének?
Jahogy az többe kerülne?
Ennél is drágábban meg senki nem venné igénybe?
T-társaság (meg egyik társaság sem) meg ugye nem hajlandó tervezett profitjából engedni(ez nem is engedés, hanem tulajdonképpen kiadás lenne, fizetni egy másik szolgáltatónak, hogy x sávszélt, stbstbstb garantáljon, és biztosísa az iptv zavartalan igénybevételét...)?
:D:D
Szerintem az interneszolgáltató szolgáltasson internetet, a TVcsatorna csináljon műsort, a telefonszolgáltató biztosítson telefonszolgáltatást, rendezzék egymás felé számláikat, hárítsák el az esetleges problémákat, fejlesszenek tevékenységi körükön belül stbtsbstb.
A user meg fizessen, és kapja amit megérdemel (olcsóbb, modernabb, minőségi szolgáltatást)!!!