• szombi
    Éppen ezért kell úgy üzletbe menni(akár vidéki, akár fővárosi, akár nagyker),
    hogy már kiválasztottál mindent, megnézted az árlistát, és mondod hogy igen ez+az kell!

BP.-n vagyok egyetemista, szinte kivétel nélkül itt szerzem be az alkatrészeket
    elsősorban azért mert biztosan megkapom azt amit kérek és annyiért amennyiért odaírták.
    De otthon, Szép Zalában a haveroknak is mindig én adok tippet hogy mit vegyenek,
    általában meg is tudják pontosan azt venni. Ha nem, akkor másik üzletet kell nézni.
    Direkt a lelkükre kötöm: ne hagyják hogy mást tukmáljanak rá mégha ,,jobb, gyorsabb meg olcsóbb'' is!!!
    És lám: alig van munkám a faluban a gépek javításával, mert mindenki normális cuccot vesz...

Visszatérve a teszkós meg euronicsos gépekhez:
    A többségüket úgy hirdetik, hogy ,,otthonra, játékra'' alkalmas gép,
    holott az integrált S3, VIA, TRIDENT, stb... videók mindenre jók, csak éppen nem játékra.
    Nem is inkább a sebesség. Például a ,,régi'' COD1 el sem indul, mert nincs OpenGL támogatás.
    A COD2-t pedig ne is kérdezze senki, mert az meg az ,,alpha blending''-et hiányolja.
    Tehát újabb fogyasztóvédelmi eset, TESSÉK BÜNTETNI!!!!!

Egyáltalán: az Intel Extreme video tud ,,alpha blending''-et???

A budapesti biciklisboltok is hasonlóképp működnek:
    Mégha nem is a legnagyobb sz*rt tukmálták rám(én választottam mindent),
    a hátsó kerék ,,garanciális javítására'' mégis elkértek annyit,
    amennyiért új kereket lehet venni. Ráadásul pár nap alatt újra kilazult a kehely, és nyekereg mint egy rosszk*