fourgee#4
Azé' a szaküzlet sem mindig a legjobb megoldás. Szinte már könyörögtem unokatestvéremnek, hogy az "Asus" feliratú alaplapot válassza, ne hagyja magát átb... öööö Átbillenteni. De hát Bajához messze vannak a nagykerek, így ők azt próbálják meg rásózni szerencsétlen áldozatukra, ami épp a polcon van, nehogy meggondolja magát a vevő, amíg megérkezik a cucc a nagykerből... Igen, megy a gépük az XY márkával is, meg gyors is, csak időnként vannak olyan furcsa problémák, amik nálam még nem voltak... :) Meg másik unokatestvéremet is rábeszélték egy bizonyos márkára, ami azon a vidéken állandóan kapható. Asszem ez most a 3. tápegysége, ami azóta van. Meg elromlott ez-az, meg amióta telepakolta a hűvös téglából épült házukban használt gépét ventikkel, azóta nem fagy. Én itt a sokadik emeleti panelben, jelenleg szaunázásra alkalmas hőmérsékletben ülök, a processzor felett van a gyári venti, meg a 2 winchester előtt van 1 nagyobb, igazából nem csinálnak huzatot, a hőmérséklet is sokkal-sokkal magasabb benne mint unokatestvéremnél, mégsincsenek érdekes dolgok, nincs fagyás, nincs alkatrész-elszállás, stb.
Szerintem ezek után egészítsük ki, hogy nem csak ilyen nagy boltokban nem érdemes gépet venni, hanem a vidéki boltok nagy részében sem, mert ott hiába van meg a választás lehetősége, a tudatlanokra még a sz@rt is rásózzák hogy az milyen jó dolog... :(