• marcias
    A tesztet én semmiképpen nem venném készpénznek.. még a megjelenés után is rossz eredményeket kapunk a kezdetleges driverekkel, szóval sztem ennél még legalább 10%-al erősebb lesz az XT. Az árazás viszont sejteti, hogy nem fogja földbe döngölni a 8600GT-t, és ez valóban nehezen fér be a középkategóriába (már most is). Kérdés akkor, hogy mi lesz a középkategória? A jó kis X1950pro és XT a dx10 hiánya miatt szépen lassan el fog tűnni, bár az NVidiának már most sincsen igazán középkategóriás kártyája.. 8600GTS sztem egy vicc azért a néhány % pluszért, a 8800GTS pedig egyelőre túl drága hogy középkategóriának nevezhessük. Ha viszont az a vonal kerül középre (8800GTS és HD2900XT) akkor kérdés, hogy mi lesz a felső kategória? Nyilván a 8800GTX árát is csökkenteni kell, így az lesz majd max 100k. De ugye a gyártók mindig is szeretnek tartani extra drága kártyákat, úgyhogy amíg nem jön ki valami újítás, kétlem hogy levinnék ezeket a kártyákat a középkategóriába. Amennyiben a HD2600XT architektúrája fejlett és jó, csak vissza van folytva, akkor talán reménykedhetünk egy 8600GTS szinten erősebb változathoz, vagy netán egy HD2600XTX-ben, 2700-ban..