• gere1
    100%ig egyetertek amit kodolasrol es dbtervezesrol irsz. Viszont :

"Hozzáteszem ez sosem késő - kivéve mikor már minden konkurens oldal gyorsabb és korszerűbb, ilyenkor ugyanis a tahó júzer késztetést érez arra hogy a másikat is kipróbálja, aminek emiatt emelkedni kezd a tagszáma, és mivel ez öngerjesztő folyamat, a vége ennek is megjósolható. Én az iWiW-et kidobnám jövőre az ablakon a T-Com helyében. Egy 10-20 fős profi csapat 1mrd HUF költséggel a mostani szerverparkra az iWiW-nél minimum 1000x (nem találom túlzásnak a számot) gyorsabb rendszert írna vélhetően, ami emellett legalább annyira lenne biztonságos mint a mostani, szerintem mindehhez maximum 1 évre lenne szükség (nagyon maximum)."

Ez sajnos nemigaz. SAJNOS. A userek nem mennek el masik oldalakra, megszoktak valamit, es/vagy mindenki ismerosuk azt hasznalja, ezert maradnak. Lasd pl freemail. 3-4 even keresztul gyakorlatilag hasznalhatatlan volt (most nem tudom milyen, nem hasznalom), megis mindenki maradt. Kornyezetemben csaladtagok, munkatarsak. Nem egyszer alltam folottuk es hallgattam az anyazast, mikor elszallt egy felora alatt megirt level...

Tehat hiaba van 1000x gyorsabb rendszer ami raadasul 2x annyit tud (mert bizony van! - pl porkolt.com ) , nem mennek oda az emberek. Ezt szoktak meg. Tcom ezt pontosan ezert - a userek miatt - vette meg. Vett 900k usert akinek orrbaszajba reklamoz az elkovetkezendo 3-4 evben.