Darkest Of Days - FPS
  • Birdhill Thug
    Jó sok unatkozó gyomorfekélyre pályázó teenager van itten (szól ez azoknak, akik a béka segge alól szagolják a színvonalat). :-D
    Az huszadrendű részletkérdés, hogy kinek hogy s mint szaggat az olcsó dzsunkapc-konfigurációján a játék, de ha sikerült a fejlesztőknek egy iszonyatosan hangulatos játékot összebarkácsolniuk, akkor már megérte kipróbálni (neadjisten lewarezolás helyett megvenni).

Nem játszottam még a játékkal, láttam belőle videót, és nem semmi draw distance-t tud rajzolni az engine. Az egy dolog, hogy láthatatlan fal van a játékban, mert hülyének tűnt volna talán a messzi pusztaságban gyalogolni a végtelenségbe. Sajnos ez baki, mint a kicsit lökött MI, de szerintem minden más kárpótolni tudja a játékost.

Én nem húznám le ennyire a játékot, de ha ez nem elég, akkor menjetek Command&Conquer: Renegade-ezni. Baltával van faragva a grafika, nagyon hülye az MI, de a játék hangulata olyan hatalmas és magával ragadó, hogy engem rabul ejtett az egész úgy, hogy eddig oda sem szagoltam a Command and Conquer világba, nem izgatott az a téma sem. Lásd, még a Red Faction első részét is. Majdnem elmentem egy külszíni bányász OKJ tanfolyamra miatta, annyira fellelkesültem a játékon. Az, meg hogy a sok okos, aki azt gondolja, van alapjuk fikázni a hasonló játékokat, nagyot esik pofára. Nézzétek meg a Deus Ex-et még ma is helytálló példaként. Kultuszjátékká vált az évek során, meg is érdemli az elismerést.

Steve kolléga jól mondja, nem kell porig alázni a jó, de nem tökéletes kezdeményezéseket. Úgy sem fogjátok megvenni a nagyon kiemelkedő játékokat sem. Én összehúgyozva elsírtam volna magam meghatódottságomban, ha 2004-ben ilyen grafikájú játékkal játszhattam volna.

Ja, az meg marhára égő, hogy tahó, tapló módon írtok egy fórumon. Én a helyetekben nagyon meghúznám magam, mert csak magatokat írjátok le tudatlan, sekélyes és agresszív bunkóknak. Mindegy, hülyéknek úgy sem érdemes magyarázni. :-)

Kamaszok vagytok, fel kell még nőnötök, sokat tanulnotok, tökösök! meh