• RealPhoenixx
    harcu: sztem a te hozzaszolasod a legpontosabb *leginkabb valós* az itt levokhoz kepest

En is inkabb latom igy a dolgokat:
    - nincs egy alapszabvanyositas amely ha mar kenyszerszeruen kulonbozo rendszereket hasznalunk, akkor egymas kozott atolvashassanak a rendszerek
    - adatvedelmi torvenyen en is ugy latom van mit modositani
    - az adatvedelmi torveny leginkabb hatranyos reszet a jogosultsagi szintek meg-nem emliteseben latom, magyarul nincsenek normalis jogosultsagok az adatkezelesekhez *legkozvetlenebbul lathato az, amikor egy behajto ceg valamilyen cegtol megvasarolja az adossagodat es melle kiadnak rolad minden adatot, minden olyan adatot, amelyet csak es kizarolag az adott cegnek adtal meg*
    - amig a hitelesito szolgaltatok csalnak vilagszerte, addig hiaba a hitelesites szolgaltatas, az inkabb a kovetkezo szoval illetheto: hiteltelensegszolgaltatas
    *szerencsere egyre tobben vannak ezzel tisztaban*

Komolytalan: ha csak 40 ev lehet az atlag eletkor egy csaladban, akkor is nyugodj meg, egy mernok joval tobb hasznot tud elvileg hozni 15 ev alatt, mint egy akarmilyen munkanelkuli, de lehetne hasonlitgatni ossze vissza, keresztbe kasul, de egyenlore nincs ertelme.

stain:
    A penzmosasok tekinteteben javareszt egyetertek veled (sajnos igy mennek a dolgok). *annyival viszont kiegeszitenem, hogy ahogy en tudom, altalaban 5-10%-ot visszafele szoktak fizetni a palyazatot nyert cegek*
    /bar volt olyan is, hogy egy politikus hozzatartozoja csak azert csinalt egy ceget mert megkapott egy fulest es par igeretet, miszerint a palyazati penzek igencsak nem kicsit hanyadat megtudjak neki szerezni, nah mind1/

Theodora: siman lehetne eltarolni a vevok pinkodjait, ezek az eszkozok annyira hanyag megoldasok, hogy sokan mar a bevezetesuk idejen is csak rohogtek rajtuk, de a lobbi ......., a kartyak hamisithatosagat meg mar nem is emlitem, mert ez a tema mar szet lett ragozva, es iszonyu sok info talalhato, innentol kezdve meg a megfelelo parost elokotorni, hat szval nem nagy kunszt.

Morden23: helyes, hogy valaki szinten kezdi tisztan latni a dolgokat politikailag