Orvlövész
  • zord01
    #32
    Cső!

    Én nem is értem ezt az egészet, bár lehet csak a magyar szinkron az oka. Hogy az istenbe tudták azt a golyót még egyszer kilőni, amivel a konzervdobozt szétlőtte?
    Ujra olvasztották aztán papírba csavarva kilőtték egy másik puskából?
    Most ezt tényleg komoly? Vagy én értettem félre?
    Amit én felfogtam:
    1. A srác kilővi a golyót a konzervdobozra.
    2. Aztán ez a golyót az érsek fejéböl szedik ki, teljesen kilapulva.
    3. Honnét tudják hogy azt abból a puskából lötték ki?
    Valami fémanalízisről van benne szó. Ami FELTESZEM azt jelenti, hogy a puska csövének fémanyagát megtalálták a lövedéken.
    4. Aztán ott van a faszi aki azt mondja, a fémanalízis miatt úgy lőhető ki egy másik puskából, hogy papírba csomagolják, ami "lejön a csőszájnál".

    Hát ha jól értem arra képesek, hogy megtaláljanak egy konzervre kilőtt golyót, újra beletegyék egy fegyverbe, és ismét kilőjjék. Mindezt persze úgy, hogy az új kilővés miatt keletkezett fém-nyomokat eltüntetik valami papírba csomagolással (Így már biztos kurva pontos lesz a lövés. Az ujra felhasznált lövedék és a papír ugyanis biztos jót tesz a huzagolásnak, és tuti hogy csak javíthat a röppálya stabilitásán. Pláne 1600 méteren. LOL.)

    Na most vagy én értettem valamit kibaszottul félre, vagy az nem normális aki ezt a szart kitalálta.
    És ha ilyen mégis lehetséges lenne, akkor nehogy már ezek az emberek (akik megtalálnak egy kilőtt golyót), ne vegyék észre, hogy a bizonyítéknak otthagyott puskából hiányzik az ötőszeg.

    Légyszi mondjátok már el, ha valamit félreértettem, mert nem hiszem el, hogy ezt el akarják velünk hitetni. Remélem én tévedek, mert ha nem sírva fakadok...

    Még egy apróság. Ha a fémanalízis kimutatta a lövedéken a puska csövének anyagát, az miért nem tűnt fel, hogy valami konzervdoboz maradvány is van a lőszeren? Vagy azt eltávolították, és a puska anyagát nem?
    Ez meg hogyan lehet? Nanotechnológia? Űrtechnika? Mágia?

    Plz valaki válaszoljon, aki értette mi a fszról szólt ez a film...