Over G Fighters - Xbox360
  • Boconadi
    #15
    Talán keveset játszottál a lockonnal! Attól hogy Te repülgettél mig29-el, avagy Su-27-tel és F-15C-vel, majd hedápdiszpléjen ráfogtál az ellenségre, ne aggyisten kiírta hogy LA, majd inditottad a rakétád, ez után nagy szerencsére betalált, és örültél, hogy mekkora király voltál, ennek semmi köze a Te játéktudásodhoz. Ehhez valóban nem kell sok gomb, és ennek semmi köze sincs a tudáshoz. (Ezt a 44 éves apám is megcsinálta...)

    A tudás és a szimulátor érzet akkor jön elő, ha igazán tudsz repülni! A lock on -hoz nemtudom hányszáz billentyűkombinácó tartozik(tán 3?), már eleve ott az A10, és a Su25 (+1.1-ben a su25T ez kb még vagy 20 gomb, de nem biztos, nem nagyon értek még hozzá). Kérlek ne állíts olyan véleményt amiről nem tudod, hogy mégis hogyan van, mivel állítom, hogy 20 óránál nincs több repülésed lock on -ban...

    Gondolom a hsz-ed alapján, hogy az FS-ből indultál ki, hogy mennyi mindent kell tudni egy gépnél, és mennyire többet kell rá figyelni. Nos ez így van csakugyan, ebben egyet is értek, de egy Vadászrepülő harciszimulátort ne hasonlíts egy Utasszállító repülőszimulátorhoz. Semmi közük nincs egymáshoz. Egy utasszállitó repülőgép-szimulátorban biztos hogy több funkció fog előjönni, mint egy harcirepülő-szimulátorban, mivel tegyük fel egy boingben 100x több funkció van mint egy MiG-ben. Ezért nem tudom mi bajod van a lockon realitásával, és hogy mi nem tetszik neked kifejthetnéd bővebben.

    Semmit nem kötekekedés, személyeskedés, és fikázás céljából írtam. Ez így van, bocsájts meg ha netalántán durván fejeztem ki valamit.