• cousin333
    Gondolod, hogy nem próbáltuk ki? Tévedsz... Mindent tud, amit a többi? Távolról sem (pár példa: egérmozdulatok, azonosítók, gyorskereső(k), keresőmotorok hozzáadása (van, de nehézkes), címsorból indítható keresések hiánya, lassú böngészés, pl. lassú új üres(!) fül (~2mp), idióta menüsor (legalábbis számomra). Az, hogy valami neked nem hiányzik, az nem jelenti azt, hogy másnak sem. Lehet, hogy csak azért nem hiányolod az adott funkciót, mert nem is tudod, hogy ilyet is lehet :). Ezzel nem leszólni akarom az IE7-et, én is szoktam néha használni, de nekem nem ez felel meg legjobban. Divatból adott bböngészőt használó meg volt és lesz is, csak sajnálni tudom őket. Akár azért, mert tudatlanságból olyan böngészőt használnak, amit nem használnak ki, vagy olyat, ami nem tud mindent, amit használnának :).

Ami a cikket illeti, a Safari onnan veszi el a felhasználókat, ahonnan tudja, nem hinném, hogy ez ellen akár az MS, akár a Mozilla, vagy más cég tiltakozhatna. De szerintem ha sikerül is kijavítaniuk a szánalmas bétájukat, akkor is komoly problémáik lesznek a terjeszkedéssel (persze nem lehetetlen, a birka user mindent elhisz), mert a termékük korántsem bizonyítja a magasabbrendűségét a már haszálható alkalmazásokkal szemben. Üdvözlendő azonban egy olyan böngésző, ami tovább ösztönözheti a szabványkövető oldalak megjelenését.

HuskyWolf : szánalmas vagy és unalmas...