• NEXUS6
    "Képzeld Windows alatt is firefoxot használok."
    De gondolom X alatt meg nem. Szal hogy fogsz a netpincértől pizzat rendelni Boxról? Ááá, kitaláltam, küldesz nekem egy üzit MSN-em (mert arra még képes), hogy rendeljek neked! Eltaláltam?

"Az emberi mód alatt azt értem hogy ideülök és egérrel billentyűvel két pillanat alatt megoldom. Ha meg már a Ps3-ra is rádugnám ezeket akkor aztán tényleg mégjobban nézne ki az a kurva nappali."
    Én speciel a monitorra dugom, mert van benne egy beépített USB hub, de monnyuk ez még azért nem vágja tönkre a nappalit, szerintem.

"Nézd meg hogy néz ki most egy kicsit száz felett vehető gép. Core 2 Duo proci 1GB ram, 160-250Gb hdd az alap, dobj bele egy LG BD playert és már kész is van a BDt lejátszani tudó géped"
    A GFX karit kihagytad! És közben asszem már át is léptük a 200 000-es határt.

"POntosan tudod hogy mit értek a PS3 gyatra linux használhatóságán. Azt hogy egy ezeréved gépen sokkal gyorsabban fut, azt hogy a ps3-ban csak 256MB RAM van amit két pillanat alatt megzabál a linux igy multitasking szinte nuku, azt hogy a linux nem támogatja az RSXet, azt hogy 3Ds grafikát csak emulálni tudsz, és igen azt hogy ezek miatt bármelyik komolyabb program futtatására képtelen. Ha meg nem az iszonytató cell powa kihasználását szeretném akkor meg minek?"
    Ellentétben veled, valóban nagyon pontosan tudom mire képes egy Linux a PS3-on, és mire nem.
    Egyrészt a 256 MB memcsi kb arra elég, hogy fossam itt a szót neked a neten, közben zenét hallgassak, meg torrentet töltsek le mellette. Esetleg egy mesenger, vagy egy gimp is még belefér. Szerintem ez egy átlagfelhasználó multitask iránti igényét bőven kielégíti.
    A grafikai megjelenítés/ablakkezelés kb olyan gyors mint a windózé DX bekapcsolása után!!!! A 3D emuláció meg egy első generációs geforce/radeon kártya szintjén lehet. Hát valóban nem túl sok, de ahhoz képest, hogy az RSX kiesik a MAME a gyengébb 3D-s játékgépeket is elég jól elfuttatja!!!

Ha valaki ír egy cellre optimalizált progit, akkor azt már a jelenlegi Linuxom is képes lesz futtatni. Amúgy nem foglakozom komolyan 3D grafikai fejlesztéssel, szal egyelőre nem érzem szükségét, hogy ilyeneket telepítsek a PS-re. Sima rajzoló progiknak meg nem kellenek RAM gigahegyek.