• NEXUS6
    Kiba nem tudom, hogy mire akarsz kilyukadni! PC-n windóz alatt ugyan azokat, vagy funkcióiban megegyező progikat használtam, mint most PS3-on: pl Firefox, Mplayer, Open Office stb.
    Miért kéne windózt használni? Persze lehet úgy is definiálni a PC-t mint az a gép amin valami M$ gyártmányú OS fut, de azért általában nem tesznek ilyen megkülönböztetést, még a Linuxot is beleértik. Arról meg, hogy kihaltak a házi számítógépek közül a más CPU-k nem a SONY tehet. Ha most egy intel Core 2 Septimo lenne a gépben akkor minek számítanád? PC-nek? Az MP3 PS3-on is MP3, a doc meg doc, az xml meg xml.
    Lehet, hogy felfoghatatlan de a Linuxos PS3 teljesértékű otthoni számítógép!

Lehet hogy PC minden háztartásban van, de nézegetve a netet, a PC-met igen csak upgradelnem kellett volna, ahhoz hogy BD-t játsszak le: BD drájv, vidkari, és talán a procit sem ártott volna kicserélni. És ezzel még csak egy mára alsókategóriásnak számító PC-nél vagyok, miközben annyit ráköltök, mint egy PS3 ára, szal már most is csak módjával próbálkozzak a játékokkal 1 év múlva meg el is felejthetem őket.

"Természetesen a cell pótolhatatlan, de egyenlőre mire is használod? A majd jön ez és ez, nem érdekel, MOST mire használod?"
    Hú most megfogtál! Mire is mire is....?
    Jaaaa, megvan hát játszok vele!!!! Tudod a PS3 az egy játékgép;)))

"Akkor fan vagy már mint dzson:)"
    Kösz, de ezt a dícséretet talán mégsem érdemlem meg!;)))

"Úgy véded a Ps3-at, mintha az életed múlna rajta....nem kicsit parttalan a vita,mert akkor se mondanál rosszat rá,ha megkínoznának...pedig vannak hibái,nem is kicsik:)"
    Most írjam le hogy milyen szar nekem, mert viszonylag olcsón egy BD lejátszóhoz jutottam, olyan játékokkal játszom, amire max egy 300 000+ árú PC-n lenne lehetőségem (ha lenne PC-re ilyen játék, de sajna...), és különben is olyan kafa hardverem van amiihez hasonló pl egy barbonPC alap minimum 70 000 Ft. Bakker, dekitolt velem a SONY!!!

Figyusz, te még az újdonsült ferrári tulajnak is bemagyaráznád, hogy átvágtak, mert itt csak 130-cal mehet, még autópályán is, és különben is csak 2 ülés van benne, a járulékos költségekről nem is beszélve!!!

;)))