• NEXUS6
    "A Pc-s BD meghajtókat csak azértlinkeltem, hogy lássátok, már nem a Ps3 a legolcsóbb BD lejátszó (max az asztaliak között:))"

Úgy érted ki tudsz hozni kb 140-ből egy BD lejátszásra tökéletesen alkalmas PC-t? Gratula. Én úgy tudtam a PS3 hardver gyártása talán még mindíg veszteséges az eladási árhoz képest, de akkor tényleg rossz lóra tettek a Sony mérnökei, PC-s hardvereket kellett volna vásárolniuk és aból összedobni a cuccost.;)))

"Amugy a példádban (erős sarkítás persze)de szerinted mi az ami jobban megéri? egy ps3 vagy egy új mobil beszerzése(ezért is rossz a példa, mert ebben az esetben egy jóval olcsóbb mobillal kiváltható,amire nagy büszkén a ps3-at használnád...)"
    Leírom újra, érthetően, a PS3 azért üzlet mert ha összepakolsz minden cuccost, amit a PS3 használatával kiválthatsz, akkor az nem fog egy konyhaasztalon elférni (az enyémen biztos nem;) árban meg pláne sokkal többe jön ki. Ha ezek nagyrészével rendelkezel akkor valszeg nem éri meg PS3-at venni. Ezek közül azért a BD lejátszó és a cell CPUra alapuló játékra specializált hw a nagyrészét kiteszi, és ezek nagyon nem fordulnak elő a háztartásokban.

"Amúgy dez, nem a Ps3 multifunkcionalitásáról van szó, hanem általában a többfunkciós készülékekről...csak ti kötitek az ebet a karóhoz, hogy minden feature egyenértéküen fontos és hasznos esetünkben a Ps3-ban:) Pedig hát van egy főfunkció (illetve kellene hogy legyen...játékgép) és extra featureök,amik vonzóbbá teszik az emberek szemében,szélesítve a vásárlók körét!"

Lehet, hogy én speciális eset vagyok de nálam az OS telepítési lehetőség, a BD lejátszás és a játékgépezés kb egyenlőarányba esett latba. Amúgy a PS3 látványosan turbózza a BD lemez eladásokat, szal úgy tűnik másnál is. és különben is ez egy PS3-ról szóló cikk nem?

"Nem,a Ps-t nem lehet teljes értékü pcként használni! Honnan vetted? Egy pc-re, hogy csak a legalapvetöbb dolgot mondjam BÁRMILYEN op rendszer felmehet!"

Bakker, ez király!!!;)))
    Ez még billgéc aranyköpéseivel is vetexik. Erre most mit mondjak??? Jó mondok valamit AmigaOS "1"/2/4, C64 GeOS, RiscOS, Mac OS, stb. Nos ezek nem telepíthetők közvetlenül az általad PC-nek ismert, x86 CPU kompatibilis, IBM által kifejlesztett BIOS-ra alapuló hardver architekturára épülő gépekre.
    Egyáltalán honnan vetted ezt a definiciót???
    (Amúgy kicsit izzadtságszagú;)))
    Szerintem elég ha funkcióiban, szoftver és formátum kompatibilitásban nyújtja azt amit általában egy modern PC, személyi számítógép is nyújt.