• cateran
    A Pc-s BD meghajtókat csak azértlinkeltem, hogy lássátok, már nem a Ps3 a legolcsóbb BD lejátszó (max az asztaliak között:)) Természetesen 1 pc esetén ugyanúgy gebasz a szitu, mint 1 Ps3-1 hdtv esetén:)Szóval persze,cumi ha csak 1 hd-tv van (bár a monitor is lehet szükségmegoldás...neked van a ps3-hoz monitor vész esetére? Csak a ps3-hoz!) DE! A legtöbb háztartásban (főleg errefelé,de szvsz Mo.-on is) van már pc! Na most,ha összeadom a pc-s BD lejátszó árát,1 hd-ready tv árát (vmi olcsóbbat, de végül is mindegy) és esetleg egy hdmi-s kari árát,akkor kicsit vagyok többen,mint a Ps3 alapára! Tv nélkül! Ami azért nem mindegy!:) Amúgy dez, nem a Ps3 multifunkcionalitásáról van szó, hanem általában a többfunkciós készülékekről...csak ti kötitek az ebet a karóhoz, hogy minden feature egyenértéküen fontos és hasznos esetünkben a Ps3-ban:) Pedig hát van egy főfunkció (illetve kellene hogy legyen...játékgép) és extra featureök,amik vonzóbbá teszik az emberek szemében,szélesítve a vásárlók körét!
    Nexus6:Nem,a Ps-t nem lehet teljes értékü pcként használni! Honnan vetted? Egy pc-re, hogy csak a legalapvetöbb dolgot mondjam BÁRMILYEN op rendszer felmehet! A Ps3-ra nem! És itt máris bukott a teljesértékü pc fogalma...hmm dez, ez nem izzadságszagú?:D Amugy a példádban (erős sarkítás persze)de szerinted mi az ami jobban megéri? egy ps3 vagy egy új mobil beszerzése(ezért is rossz a példa, mert ebben az esetben egy jóval olcsóbb mobillal kiváltható,amire nagy büszkén a ps3-at használnád...) Mondjuk szvsz nem drágák a BD filmek..:S A lejátszók viszont alapból igen:) Én meg arról olvastam, hogy 2 kiadó nem adott ki filmet az elmúlt pár hónapban! (hozzáteszem sajnos...hiszitek vagy sem,nem örülök neki..ha felfutna a BD,lejjebb mennének az árak...)