• Wittgen
    Hát nem T'om ki hogyan van vele, de engem a pes6ban extra erős fokozaton (assem a 6oson) még mindig meg tud néha szívatni a gép, meg tud újat mutatni. Volt olyan cselsorozat, amit csak fél év játék után láttam először...fifában a lényeg, h. megtanuld a helyes lövésmódot, aztán már bombázhatod is az ellen kapuját, mindig bemegy.

Egyébként az meg nem igaz, hogy sukka csatárok a pesben nem tudnak gólt lőni. Csak annyi, hogy többször hibázna, vagy találják el szarul a labdát, de ugyanúgy lehet velük szép gólokat kreálni.

Meg szerintem játszhatóság szempontjából is jobb a pes. Jó-jó nincsenek benne licenszelt csapatok, meg nevek, de ahogyan már a kolléga lentebb említette, max 2 napot kell várni rá.

Mondjuk az lenne a legjobb, ha úgy lenne moddolható a pes, hogy nem a benne levő ligákat, csapatokat írnák pelül a modderek, hanem +ként hozzá lehetne toldani az adatbázishoz, mint pl rts-ek, fps-ek esetében. Ott sem a gyári cuccokat írják felül, csak az ember bemásolja az adott könyvtárba, aztán már választható is.