Érősítők,tartozékok
-
Sziasztok!
Tudom, hogy nem pont ide illő téma, de szeretném a segítségeteket kérni.
Itt gondolom többen jártasok vagytok erősítők, és egyéb hangtechnikai eszközök terén.
Nekem van egy CAT CS 900 asom. Ezt használom szobáan. Olyan prolémám volna, hogy a hangerő gomb teljesen meghülyült rajta.
Ennek a két oka ami véleményem szerint előfordulhat: a gomb mechanika maga sérült valahogy, avagy az IC ami vezérli bolondult meg pl hőmérséklet változásra vagy rázkódásra.
a hangerő állítás közben ide-oda ugrál a hangerő lefelé tekerem felszalad max ra, felfelé tekerem leesik. vagy fordítva. de semmi képen nem megszokott módon. Ehhez keresek szakértő embereket akik akár tanáccsal vagy az esetleges alkatrész beszerzésével tudnának segíteni.
Szükségem volna: Első körben egy az ezzel a készülékkel kompatibilis távirányítóra (meglesni, hogy azzal is hibásan teker e) Ha igen akkor egy Vezérlő IC re: száma: (C187) Avagy magára a hangerő tekerő mechanikára. száma: C0N8
Bárki tud valamit is az erősítőről érdekel. :)
Köszönöm!
Ui.:Nekem egy Siva PPA1200 esem van kültérre négy Reflexel! Szeretem, de már nem használom. Baráti áron akár meg is szabadulnék tőle. :)
Ezen felül bárkinek kell segítség kültéri berendezéssel kapcsolatban keressen fel privátban a topik nevét is feltüntetve! :)
Üdv. sziasztok. Bocsánat a hosszúra nyúlt hozzászólásomért!