waterman#9
kiberjármű.. ha én valóban terrorista lennék és komolyan gondolnám, akkor kódolt sms-eket használnék, többszintű hardveres és softveres tűzfalakat, külön demilitarizált övezettel rendelkező belső hálót használnék, meg nyílt proxikat, mer a hírek böngészésére is torpark-ot, meg minden létező üzenetemet kódolnám és a nagyvárosokban levő százszámra fellelhető wifi hálózatokra kapcsolódnék éjszakánként egy egyterű kisteherautó hátuljából. ha be is mérik a hostomat előfordulhat hogy kilométerekre vagyok, mert a wifi adóvevő mögé applikáltam egy 40 centis műholdvevő tányért. egy helyen elvágják a kommunikációmat, akkor kicserélem a wifi eszközt és egy másik spotra irányítom a tányért.. ez a kiberjármű koncepció per pillanat tökkéletesen életképtelen szerintem. mert ha elküldök egy a városban előforduló nyílt wifi spotról egy 3 megás képbe kódolt, titkos AES hidden truecrypt jelszófile-al védett particiót kódolt 7z filokkal, akkor ne mondják, hogy az olyan könnyen nyomonkövethető és visszafejthető. esetleg, hogy még jobb legyen, a kép fejrészét elrontom pár biten és volt adat, nincs adat. aki meg megkapja, letölti egy netcaffeban, és offline visszafejti. és még nagyon el sem szaladt velem a ló..