Ajánljatok játékokat, amiket a vakációban játszani lehet
 • AnuluWork
  #292
  Myth of Empires

  Akinek a Conan Exiles bejött, talán ez is be fog. Még early access, steamen egy ideje már nem elérhető, csak a saját oldalukon lehet megvenni, de jófajta darab. Nem fantasy. Kínai történelem. Meg kell szokni a hülyeségeit, de ha ez megvan, utána eléggé rá lehet kapni.

  Itt is van szinte minden, mint a Conanban. Lehet normálisan, ill. vízre, fára építkezni, lovat, állatokat tamelni, vadászni, állatokat tartani, csicskákat (saját harcost, munkást) szerezni, saját zászló, klán, stb. Van PVE és PVPszerver. Kínai playerek pvp szervereken túlsúlyban, de teljesen nyugisan lehet nyomulni PVEn is, ha pedig jól megy, érted mi hogyan működik, akár át lehet cuccolni PVP szerverre is.

  A PVE szerintem jobban játszható, kevesebb kreténre kell számítani, és ott is simán lehet playerrel harcolni. De van saját szerver lehetőség, rengeteg beállítással.

  Emellett jól néz ki, gyors. Van dlss, fsr, kinek mi. 3rd person és 1st person módok. Szerintem, jófajta darab. Survival játék, tehát hidegre, melegre fel kel készülni!  Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2022.03.17. 19:28:21