bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• BenceYCE
    "De hangsulyozom lehet hogy ők maguk irták a virust majd megirták hozzá az ellenszert.És ime egy "reklám" ami nem kerűl pénzbe.Ha igy is volt az kit zavar??" - Tudod a bátyám bekapott egy vírust. Élvezte mert mindent ami tömörített formában volt, megfertőzte. Minden ilyen fájlt törölni kellett. RAR, ZIP, JPG, MP3. A teljes családi fotóalbum odalett. Asszem zavarta, de kihez mehetett volna reklamálni?
    A vírusokat jó eséllyel a vírusirtókat gyártó cégek gyártják, hiszen különben nem menne a termékük. Bebizonyítani lehetetlen. A haszonszerzési cél kizárhatatlan.

"Lehet van ilyen is hogy lappang egy virus.Bár szerintem ha valaki megir egy virust és azt szétkűldi a nagyvilágba akkor azzal nem az a célja hogy az éppen aktuális gépen lappangjon hanem hogy ha bekerűlt a rendszerbe akkor egyből működésbe lépjen,adatot továbbitson vagy csak esetleg tegye tönkre a gépet!" - Már hogyne lappanghatna? A valódi vírusok elsődleges feladata az őrájuk vadászó vírusirtó kiiktatása. De ha az adatbázisa nem ismeri, simán eltelhet akár egy hét is, mire megcsinálják az ellenszert. Ha a letöltött cuccot nem piszkálod, még nagyobb rá az esély. Pl leszedsz egy régóta kajtatott filmet és seedeled vissza. Ha pl. nincs időd megnézni simán ott figyelhet a cucc.

"Az hogy meg valamire feleslegesen riasszon?Persze ebben igazad lehet,inkább riasszon mint ne riasszon.Viszont szerintem az se jó ha sokszor ok nélkűl riaszt feleslegesen.Ebből én csak azt vonnám le hogy igazából szegény kis virusirtó sajna nem tudja hogy mi a valodi fenyegetés és mi az ami ártalmatlan.És egy idő után idegesitő is.
    "
    - a jelensére felfigyelhet. Lehet, hogy még ismeretlen a vírus, de a végeredmény egy kereső számára nyilvánvaló lehet.