bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• avasika
    HI! És te vagy az aki a diagrammokból él?Ugye?Te mindent elhiszel amit leirnak a neten?Én elsősorban saját tapasztalat útján nézem meg hogy mennyire jó egy virusirtó.Nem kell hogy 20éves múltal rendelkezzen,az nem jelent semmit.Élesbe kiprobálni,az már sokkal inkább!

"Vissza térve az I Love You vírusra. Nehéz egy új dolgot felismerni, ha nem is tudjuk, hogy mit keressünk. Mond el nekem, hogy Ők honnan tudták?"--Hogy hogyan csinálják?Hát a pontos választ kérdezd meg inkább tőlük.De ha az én véleményemre vagy kiváncsi,valószinüleg tudták hogy mit kell keresni.Valószinű hamarabb rájöttek a virus müködésére mint a többi virusirtó cég,megirták rá az ellenszert és kész.Az hogy mindenki más számára ez ismeretlen volt az egy dolog.De hangsulyozom lehet hogy ők maguk irták a virust majd megirták hozzá az ellenszert.És ime egy "reklám" ami nem kerűl pénzbe.Ha igy is volt az kit zavar??Mindenesetre jobb reklámfogás mint az hogy a NOD ott lóg a BKV busz hátulján....oda való!!!

"egy rossz idulatú program lehet hogy hetekig lappang a gépen és az überfasza KIS sem véli felfedezni."

Lehet van ilyen is hogy lappang egy virus.Bár szerintem ha valaki megir egy virust és azt szétkűldi a nagyvilágba akkor azzal nem az a célja hogy az éppen aktuális gépen lappangjon hanem hogy ha bekerűlt a rendszerbe akkor egyből működésbe lépjen,adatot továbbitson vagy csak esetleg tegye tönkre a gépet!Ma már a virusirtók ott tartanak hogy ha egy adott virus bekerűl a rendszerbe de az éppen aktuális virusirtó esetleg nem ismeri,akkor is észleli hogy a géped egy kicsit furcsán működik hogy valami rendellenes dolog van a gépeden,vagy a háttérben éppen el akar indulni valami folymat.Persze az hogy észlelei az még ugye nem jelenti azt hogy ki is tudja irtani.

Nem vagyok elfogult még csak nem is a KIS-t használom,ha figyeltél volna akkor láttad volna hogy csak példának hoztam fel a KIS-t.Most mást használok.De ettől függetlenűl egy nagyon jó virusirtónak tartom.

Az hogy meg valamire feleslegesen riasszon?Persze ebben igazad lehet,inkább riasszon mint ne riasszon.Viszont szerintem az se jó ha sokszor ok nélkűl riaszt feleslegesen.Ebből én csak azt vonnám le hogy igazából szegény kis virusirtó sajna nem tudja hogy mi a valodi fenyegetés és mi az ami ártalmatlan.És egy idő után idegesitő is.

A bizonyitásrol meg már mondtam,probáld ki élesbe!!!Én nem fogok neked diagrammokat meg statisztikai adatokat mutogatni.Mert ezeknek nem hiszek!!Ez van!Inkább letesztelem én a virusirtót és meggyőződök róla mennyire jó,ami eltarthat hetekig is,mintsem hogy diagrammokat meg kűlömböző független teszteket olvasgassak!!!.....Ja független tesztek,hát erről is vany egy véleményem da azt majd máskor.