bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• BenceYCE
    "A KIS pl már bizonyitott,nem is kell mellé más.Simán azt mondom hogy veri az összest AVG,Avira,Avast!,NOD,stb.Ezek meg se közelitik."

Mutass nekem egy, azaz egyetlen egy diagrammot, ahol a felsoroltak közül egy sem közelíti meg. Értem én, hogy a KIS 99.999999%-os, de az írásod alapján a többi jó ha 70-80%-os. Ekkora különbséget pedig nehéz lesz bemutatnod. Vissza térve az I Love You vírusra. Nehéz egy új dolgot felismerni, ha nem is tudjuk, hogy mit keressünk. Mond el nekem, hogy Ők honnan tudták? Hogyan írtak védelmet egy mindenki más számára ismeretlen dologra? Az Osama féle létező/nem létező emberkéket meg szerintem hagyjuk ki a buliból, akár csak a Fülöp szigeteki barátunkat. A bizonyítás pedig bármily sok időt is vesz igénybe, szeretném ha elkezdenéd, mert egy rossz idulatú program lehet hogy hetekig lappang a gépen és az überfasza KIS sem véli felfedezni. Majd ha írnak rá kifejezett antibiotikumot, akkor detektálja, esetleg irtja is. De nem fognak nagymellényeskedni, ha valaki jelzi, hogy az adott progi 2 hete a gépén van. Ha már a megjelenés pillanatában ismeri, akkor feltevödik a kérdés, honnan? Tehát a tapasztalatod, az, hogy ELŐBB vagy UTÓBB, de megfogja. És ez reálisabban hangzik, mint a nagyotmondásod és az egekig magasztalásod. Elfogult vagy. Én Avastot használok 2 éve. Én is esküdhetnék erre, pedig egy ingyenes kis szar a nagy KIS-hez képest. 2 év alatt inkább riasztott feleslegesen mint hogy ne riasszon. De azért mert hiszem, hogy soha nem volt semmi a gépen, attól még nem biztos ám az. Te is max ennyit mondhatsz el a KIS-ről, de nem azt, hogy a többi meg se közelíti.