bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• lck #7199
    Ez a Noston ( Symantec ) Ghost DOS-os változata. Most asszem 11.1 verzió.
    Azért praktikus használni ezt mert egy bootolható CD-n van ( még jópár egyéb hasznos programmal együtt. ) Így egy totális windows összeomlás esetén is használható, magára a windowsra nem kell feltelepíteni semmit.
    Én a rendszerpartíciót mentem le vele egy másik partícióra. De komplett winchestert is le tud menteni egy másikra. Az adatokat tömöríti és egy nagy image fájlba rakja.
    Az én gépem ( AMD K8 ) 5 giga adatot kb 4-5 perc alatt ment le és kb 2-3 perc alatt állít vissza. Ez azt jeleni hogy ha kedvem tartja egy komplett operációs rendszert is le tudok cserélni 5 perc alatt akár egy másikra is.
    Természetesen érdemes a rendszerpartíciót tisztán tartani, és nagyméretű progikat más partícióra telepíteni, hogy ne legyen túl nagy a mentés.
    Egy alap XP-ből kb. 2-3 gigás image fájlt csinál. A vista mentésem multkor 7 giga volt.
    A boot cd-n van egy Ghost Explorer nevű kis progi is amivel windows alól böngészhető az image fájl tartalma, onnan ki lehet másolni bármit, sőt abba még bele is lehet másolni fájlokat !
    Ez itt a ghost fórum SG-n ahova én is írogattam részletesen ezt-azt.