bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Nwis86
    Hello

Valaki segítsen gyorsan, megörülök 3 honapja elszállt 25 Gb mp3 am amit mai napig nem dolgoztam fel, erre most újra romlanak el az mp3 aim pedig még alig szereztem be a régikből valamennyit nagy nehezen, erre már ezek is mennek tönkre, és ráadásul most már a videó fájlok is egyszerűen 5 másodpercenként írja ki a nod, hogy GetCodec GetCodec GetCodec pl ha 1 könyvtárba van 100 mp3 és ahogy gördítek felfelé úgy írja ki mindre, hogy karantén ha megnyitok 1 videó fájlt rögtön vírus és onnantól kezdve semmi nem játssza le:( már több 100 trójai vagy féreg van a gépen vagy nem tudom mik ezek:( de bármit próbálok ellenük tenni annál több dolog szál el:(

nod ezt írja mindenre GetCodec.gen trójai vagy Worm Win32 GetCode , de nem törli csak mindent karantén tesz vagy ha törli is csak amit ép megtalál de hiába törlőm is le 1 perc és újra van 100 , valaki segítsen mit csináljak? mert ha megint elszáll minden mp3 am akkor megbolondulok nem is beszélve a mini dw kameráról átvett több Gb videó anyag ha azok elszállnak fejbelövőm magam. Valaki mondjon 1 progit ami csirájába fojtsa el ezt a GetCodec.gen -t