bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• kl24h
    A BitDefender nem annyira jó vírusölő, mind ahogy reklámozzák, persze a BitDefender Internet Security-t nem próbáltam. Nekem valamikor kb. 1500 vírus volt betelepedve a gépembe (lényegébe csak néhány volt, kb. 6, csak több "példányban" a lsass.exe-ben és a winlogon.exe-ben) és a BitDefender csak kettőt ismert fel, aztán megoldottam az AVG Free 8, de csak részben és tökéletesen az Avast! Home 4.8-al. Ezek előtt próbáltam az ESET antivírust, de az sem vált be.
    Nekem az Avira azért nem tetszik, mert mikor 1500 db. vírusom volt, csak egymás után csipogott és leblokkolta az egész gépet, hogy azt hittem, hogy újra kell tegyem az rendszert, de valahogy sikerült letörölni.
    Még mielőtt így megteltem volna vírusokkal, egy speciális antivírust használtam, éspedig a Norton Antivirus 2006, de úgy engedte be a vírusokat, mintha csak a Windows tűzfal lett volna.

FELHOZOM MINDENKINEK A FIGYELMÉT, hogy ellenőrizzétek a Windowsban levő hibákat, tehát semmilyen hibát ne írjon ki a rendszer, amikor indul be és amikor záródik le, mert ezek a hibák oda vezethetnek, hogy egy vírusölő nem működik rendesen!!!
    Sikeres "HÁBORÚZÁST" mindenkinek!!!
    (háborúzás = vírusölés)