bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• L7wy
    Valaki említette h az AVG IS fogja a gépet... Hát ezt sem értem... Nálam az AVG(nem a FREE, hanem IS) kicsit terhelte talán jobban mint NOD32 vagy ESS, bár nem teszt vagy memória alapján, csak úgy megfigyelés alapján. Most akkor vagy nálam műkszik minden jól, vagy ti állítsátok max-ra a valósidejű védelmet, vagy mi van itt???
    Nekem Kaspersky sem igen zavarja a vízet teljesítményzavarás téren.

#6026 NOD32-őt és ESS-t nem tudom elfogadni... Teljesítmény terén kiváló, de én ANNYIRA nem bízom benne, most h a 3-as ESS testreszabhatóbb lett, jobban tetszik, mint amilyen volt, de ez csak a külső, kellene még az a megbízható védelem, ami neki véleményem szerint nagyon nincs meg...

#6027 Szerintem egy igényesebb felhasználónak nem... de személyfüggő lehet ezek szerint. Én szeretem, ha valamilyen szinten jól tudja egy program ötvözni az automatikusságot és a testreszabhatóságot. nem jó az sem ha egy klikk kell és már meg is a keresés, de az sem, ha 3 napig kell olvasnod a használati utasítását, meg segítséget kérni pl itt hogy hogy is kell beállítani az antivírust/ biztonsági csomagot... Bitdefender-ben és Kaspersky-ben ez szerintem eléggé jól van megoldva. AVG kicsit már hiányos beállítások terén, ESS is azt hiszem jó (csak én nemigen tudtam beállítani, SZÁMOMRA nem volt eléggé áttekinthető). Antivirban meg szerintem iszonyat kevés beállítási lehetőség van.