bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• avasika
    Sziasztok!Ezt most csak ugy kiváncsiságból irom le hátha valaki tud rá valami magyarázatot.Tegnap lefutattam a ZoneAlarm IS-t a gépemen és talált 8 spyware-t és 4 virust.A virusból 1 valami "backdor" féle és a másik valami "hecker" tipusu legalább is ez volt melléirva.Na mindegy nem ez a lényeg hanem hogy van fent Counterspy v2.5 és mellette még Windows defender.Egyik se jelzett hogy ez a 12 db kis kártékony virus és féreg a gépemen van.Miért?Lefutattam a Defendert és nem talált semmit.Kiirta "a számitogép megfelelően működik nincsennek kártékony virusok a gépen".Lefutattam a Counterspy-t és nem talált semmit!Majd a végén A ZoneAlarm IS-t és ő találta meg a 12db férget!kijavitotta ill hatástalanitotta őket mejd ismét lefutattam és akkor már minden tiszta volt.Igazából csak az érdekelne hogy a Counterspy-ról is sokat olvastam és hogy rengeteg dijjat kapott és az eggyik legjobbnak tartják a kategoriájában,de akkor miért nem vette észre ezeket a dolgokat a gépen??A Defenderről is hasonló jó véleményeket hallottam ill. olvastam de ő se reagált rájuk.Miért van ez?De hogy a Za se maradjon ki ő is csak keresésre jelzett mikor ezek a virusok bejöttek akkor ő se reagált de legalább megtalálta őket.Egyébként mindhárom progi full-os naponta frisűlnek,úgy ahogy kell...mégis....?Na csak ennyit akartam.További szép napot,Üdv!