bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Adi
    Sziasztok!
    Nem tudom, h írhatom-e ide de van egy elég komoly vírusom. Következő volt:
    "your privacy is danger" virus neve: lényege, h csinált egy háttérképet nagy piros biohazard jel ami egy fake háttérkép volt, mert ilyen webes háttérkép. Letiltotta a feledatkezelőt, a megjelenitő tulajdonságokat, lett egy virus alert felirat a idő mellet, és egy kis piros villogo X az időtől nem messze ott az ikonok között ahol az msn van pl.
    egy folytában virusos riasztások, vegyem meg ezt és ez majd megoldja meg stb.. lényeg az egészből utána olvastam a neten ezt ajánlották.:
    "Tömörítsd ki az asztalra egy mappába.
    Csökkentett mód indít.
    Nyisd meg: smitfraudfix.cmd
    Válaszd a 'clean'-t (2-es gomb) majd enter
    Miután lefutott, megkérdezi hogy ki akarod-e pucolni a registry-t, válaszz YES-t - ez megszabadít a fake háttértöl és kitörli a fertőzéssel kapcsolatos kulcsokat.
    A tool ezután megnézi hogy a wininet.dll fertőzött-e. Ha igen, akkor kicserélheti neked ha akarod. (Y)
    Ezután újraindítást javaslok.
    Most futtass ad-aware-t, vagy amit akarsz."
    ezt nagy nehezen megis csinálta mert az elején nem akarta egy csomo antispyware-val probálkoztam .. mire végig csinálta kivéve a .dll nem kérdezi meg vmiért. Lényeg, h most ott tartok, sikerült kilőnöm az óra melletti virusalert hülyeséget és a nagy piros X-et, nem jönnek virusos riasztások, müködik a regedit, a megjelenitő, a feledatkezelő és eltünt a piros webesháttér, viszont ami megmaradt.
    NEM LÁTTOM a C meghajtómat és a start menünél a kijelentkezés fül eltünt. Esetleg vmi megoldást nem tudtok javasolni?
    Most is futtatom a superantispyware progit. :(:(